Cupa „Micul Prinț” șah rapid

De ziua copiilor, CS Micul Print Braila impreuna cu Primaria Municipiului Braila – Centrul National de Informare, Promovare Turistica, Directia de Sport si Tineret Braila au sarbatorit organizand un concurs de sah rapid  la care s-au inscris 33 de copii din Galati, Tecuci si Braila. Evenimentul s-a desfasurat conform programului afisat, campionii, si nu numai, au fost premiati cu cupe si medalii si multe alte surprize constand in diplome de participare, tricouri inscriptionate, reviste si nelipsitele dulciuri. Pizza Radu – Braila a oferit din partea lor copiilor, specialitatea casei.

Au participat 33 copii sub 12 ani de la Micul Print Braila(19), Palatul Copiilor Braila(9) si Palatul Copiilor Galati, CSM Galati, Minerva si Fairplay Braila.

Concursul a fost castigat de Dragos Leu – CSM Galati, cu 6 victorii din 6 partide.

Locul al II-lea(I 12 ani) i-a revenit lui Ovidiu Lupu – Palatul Copiilor Galati cu 5 puncte(infrangere doar la castigatorul turneului), care confirma rezultatul excelent de la Cupa Lacu Sarat cu o saptamana in urma. 

Locul al III-lea(II sub 10 ani) a fost ocupat de Radu Victor – Micul Print Braila,5 puncte, unul dintre cei mai buni copii de 10 ani din Braila

Locul al IV-lea si primul la 8 ani a fost Rares Aldea – Micul Print Braila cu 4,5 puncte urmat de

Calin Rares – Minerva Braila si Andrei Oprea – Micul Print Braila – 4 puncte

Ioana Avram Corbu – CSM Galati a acumulat 4 puncte, cel mai bun rezultat feminin, confirmand rezultatele foarte bune de la Campionatul National.

Robert Ivan – Minerva Braila si Darius Ion Fairplay Braila au acumulat si ei 4 puncte ocupand locul III la 12 respectiv 10 ani

Mario Ionita – Palatul Copiilor Braila a ocupat locul I la 6 ani cu 4 puncte.