Intalnire de lucru, intre reprezentanti ai Centrelor Nationale de Informare, Promovare Turistica Braila, Tulcea, Luncavita si Macin- organizator! Alaturi de noi, Dl .Fanica Jelescu- reprezentant zonal de la Ministerul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului _Romania,o surpriza deosebita si totodata un sprijin real in viitoarea colaborare!

Multumim Dl.ui Dan Staicu, promotorul intalnirii din 9 iunie 2021, Macin!

O frumoasă inițiativă a directorului Centrului de Informare și Promovare Turistică Măcin, Daniel Staicu, s-a concretizat prin invitarea colegilor de la centrele de informare turistică, din proximitate, pentru un schimb de experiență, intitulat ”La pas prin Dobrogea de Nord”, pentru a vedea și ei pe pielea lor cum se ”chinuie” turiștii pe minunatele cărări ale Munților Hercinici (cei mai vechi din țara noastră), unde pot fi admirate peisaje spectaculoase, desprinse parcă, din poveste, cu roci milenare, măcinate de vremuri și o vegetație deosebită, cum nu se găsește în România.

Cum după ”muncă”, și răsplată, organizatorul ne-a oferit posibilitatea unei degustări de vinuri, făcută de profesioniștii de la ”Crama dobrogeană” – Vinuri de Măcin, unde am savurat minunatele gusturi și arome ale vinurilor produse în această regiune și pe care nici un vizitator nu trebuie să le rateze.

Felicitări

CNIPT Măcin, pentru implicarea, devotamentul și dăruirea pe care o acordați fenomenului turistic, întru dezvoltarea sustenabilă a zonei.

Munții Măcinului, în toată complexitatea lor, merită să se regăsească pe itinerarul oricărui turist responsabil!